Om os

Vi sikrer enkelhed, engagement og eksekvering i alle led fra ide til handling

Vores filosofi

Undfang er sat i verden for at styre strategier og projekter effektivt i mål for virksomheder. Det gør vi med enkle, afgrænsede og målrettede pakkeløsninger, der opfylder virksomhedernes behov.Vores formel er enkelhed, engagement og eksekvering i alle led fra ide til handling.

Illustration

Undfang har indgået et strategisk samarbejde med BaneGaarden om BaneGaardens VækstAkademi, der tager virksomheder i hånden på grøn omstilling

Illustration

Ann Catherine Bechetoille TalbroDirektør for Undfang

Som direktør for Undfang brænder jeg for at gøre en forskel for din virksomhed. Jeg har gennem 20 år specialiseret mig i at styre strategier og projekter effektivt i mål og har med min enkle og engagerende formel skabt unikke resultater. 
Fra mine lederstillinger i Coop, Novozymes og Danske Bank har jeg oparbejdet stærke kompetencer inden for strategi, projekter, koncepter og kommunikation.
Jeg er cand.mag. i dansk fra Københavns Universitet og er efteruddannet i ledelsesrådgivning, ledelse, strategiudvikling, projektledelse, strategisk kommunikation og journalistik.

Undfang - fra ide til handling

Kæmper I også med at få omsat jeres strategi til konkret handling? 
Typiske udfordringer kan være manglende fravalg og dermed også manglende prioritering. Utilstrækkeligt engagement hos de medarbejdere, der skal eksekvere strategien. Eller handlingsplaner, der ikke er forankret og afstemt på tværs af virksomheden. Det går ud over bundlinjen.
Jeg har sat Undfang i verden for at hjælpe virksomheder med at styre strategier og projekter effektivt i mål. Det gør vi ud fra tre nøgleprincipper:
Enkelhed Kompleksitet trækker energi ud af virksomheden, kræver kostbar tid og medfører lange beslutningsprocesser. Vi hjælper med at gøre det indviklede enkelt og går den lige vej fra ide til handling.
Engagement Mangler engagementet, går virksomheden i stå. Vi hjælper med at involvere medarbejderne, så vi på en gang øger virksomhedens eksekveringskraft og medarbejdernes motivation, trivsel og udvikling. Dermed styrker vi samtidig virksomhedens kultur.
Eksekvering Alt for mange tiltag bliver sat i søen uden en klar plan for eksekveringen. Vi hjælper med at engagere de relevante medarbejdere i planlægningen fra start for at sikre fælles kurs mod virksomhedens næste forretningssucces.
Undfang hjælper virksomheden gennem nålestiksoperationer: Vi sætter os hurtigt ind i problemstillingen og leverer en enkel, afgrænset og målrettet pakkeløsning, der opfylder virksomhedens behov. Altid med stor respekt for den daglige drift.
Vi kan fx rykke ind, når virksomheden har brug for en fødselshjælper til at få udviklet strategien. Når strategien skal omsættes til køreklare projekter. Når et helt nyt koncept skal skabes fra bunden. Eller når strategien skal lanceres med kommunikationsplan, nøglebudskaber og kernefortælling. Kurser eller sidemandsoplæring kan også indgå i løsningen.
Min baggrund er over 20 års ledererfaring fra Coop, Novozymes og Danske Bank, hvor jeg med min enkle og engagerende formel har skabt unikke resultater. Mit speciale er at styre større og mindre indsatser i mål – lige fra den overordnede strategi over projekter og koncepter til kommunikation. I Undfang trækker jeg på kompetente samarbejdspartnere efter behov. 
Undfang har bl.a. indgået et strategisk samarbejde med BaneGaarden, Københavns grønne oase, der vil være med til at definere det næste kapitel inden for bæredygtighed. Sammen har vi stiftet BaneGaardens VækstAkademi, der gennem workshops, kurser og skræddersyede forløb hjælper virksomheder på vej med deres grønne omstilling.