Services

Undfang styrer strategier og projekter effektivt i mål for virksomheder og engagerer medarbejderne i arbejdet

Illustration

Vi styrer strategier og projekter i mål for vores kunder og engagerer medarbejderne i arbejdet. Det gør vi gennem skarp rammesætning, engagerende workshops og motiverende kommunikation. I alle vores services har vi fokus på enkelhed, engagement og eksekvering.

Illustration

1. Strategi

I mange virksomheder trækker strategiprocessen ud, og tit bliver der ikke skåret ind til benet. Ofte er det også uklart, hvordan strategien helt konkret skal eksekveres. Undfang hjælper virksomheder med at foretage de nødvendige fravalg og stille skarpt på de mest værdiskabende indsatser. Vi sikrer også en klokkeklar og internt forankret plan for både eksekvering og opfølgning på strategien.

Artboard 24

2. Koncepter

Nogle virksomheder er fulde af gode ideer, men mangler overskud til at rulle dem i gang. Som nogle af de få i Danmark tilbyder Undfang et højeffektivt sprintforløb, hvor vi udvikler et nyt koncept fra bunden sammen med virksomhedens egne medarbejdere. Efter tre dage med høj energi og ekstrem effektivitet står vi med et unikt koncept og en langtidsholdbar totalløsning. Se mere her

3. Projekter

Mange projekter kommer skævt fra start og ender med at dø den stille død. Undfang sikrer skarp rammesætning og afholder workshops, hvor vi sammen med relevante medarbejdere udarbejder en tværgående projektplan klar til eksekvering. Vi tilbyder også sidemandsoplæring, og på vores basiskursus i projektledelse får medarbejderne på en enkelt dag hele værktøjskassen og drejebogen til at køre projekter effektivt. Se mere her

4. Kommunikation

Medarbejdernes engagement og forståelse er helt afgørende for, at de understøtter virksomhedens tiltag med konkret handling. For at motivere medarbejderne til at tage medansvar og handle efter planen tilbyder vi samlede kommunikationsløninger, PowerPoint-præsentationer med gennemslagskraft og træning i engagerende ledelse.